Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Εντάσσουμε τους λάθρο και πετούμε τους Έλληνες; - Ποια κυβερνητική πολιτική σχεδίασε για την σωτηρία των Ελλήνων; Καμία...


Η κυβέρνηση ανάγγειλε στρατηγικό σχέδιο ένταξης των λαθρομεταναστών, το οποίο μάλιστα θα θεσμοθετηθεί το επόμενο διάστημα από το υπουργείο μεταναστευτικής πολιτικής.

Αυτό το ανναγγέλει την στιγμή που τα παιδιά των Ελλήνων φεύγουν σαν καραβάνια για το εξωτερικό. Την στιγμή που τα νοσοκομεία δεν έχουν ούτε γάζα για τους ασφαλισμένους πολίτες αυτής της χώρας. Την στιγμή που οι επιχειρήσεις κλείνουν η μια μετά την άλλη, που τα σχολεία κάνουν έρανο για να μαζέψουν χρήματα να αγοράσουν πετρέλαιο και να ζεσταθούν. Την στιγμή που ο Έλληνας έχασε το χαμόγελό του, την υγεία του και τα καρδιακά επεισόδια πληθαίνουν εξαιτίας των οικονομικών πιέσεων.

Το σχέδιο μάλιστα όπως  σημειώνει, το ίδιο το υπουργείο,  θέτει «ένα σύγχρονο, συνεκτικό και περιεκτικό πλαίσιο», στο οποίο εντάσσεται και μια σειρά πρωτοβουλιών που λαμβάνονται στην κατεύθυνση της ομαλής ένταξης των λαθρομεταναστών, όπως η ηλεκτρονική κάρτα διαμονής και η αναβάθμιση της παρεχόμενης εκπαίδευσης για τα παιδιά των λαθρομεταναστών και για τη βελτίωση της ελληνομάθειας των ενηλίκων.

Όσοι δηλαδή βλέπουν αλήθειες πίσω από τα στρατηγικά σχέδια υποδούλωσης της χώρας και εξαθλίωσης του Έλληνα πολίτη είναι ξενοφοβικός, όπως λέει το υπουργείο. Με αυτόν τον τρόπο προσπαθούν να κλείσουν το στόμα όσων έχουν άποψη και κρίνουν την ανθελληνική τους πολιτική.Δεν υπάρχουν σχόλια: