Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΤΟ… ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ


Μια φορά κι έναν καιρό, όταν οι διώξεις κατά της Χρυσής Αυγής βρίσκονταν στο φόρτε τους και με αφορμή τα «Μαθήματα Ελληνικής Ιστορίας» στην ελληνική νεολαία, οι κόκκινοι δημοσιογραφίσκοι της δεκάρας που λυμαίνονται τα ΜΜΕ, είχαν ανακαλύψει… παιδομάζωμα και ζητούσαν από το ψευδοκράτος να… προστατεύσει τα παιδιά του κοσμάκη!

Την ίδια ώρα, κάποιο κόμμα του… συνταγματικού τόξου (που το 1949 είχε κάνει πραγματικό παιδομάζωμα, αρπάζοντας τα παιδιά από τις αγκαλιές των μανάδων τους και οδηγώντας τα στους τότε «σοσιαλιστικούς παραδείσους», για να τα μετατρέψει σε Γενίτσαρους…), δηλητηριάζει συστηματικά τις ψυχές των μικρών παιδιών με κομμουνιστικό δηλητήριο!

Έτσι και φέτος, όπως και κάθε χρόνο σε εορταστικές περιόδους, το… τιμημένο κουκουέ διοργανώνει «παιδικά φεστιβάλ» στο άντρο του, στον Περισσό, για να προσελκύσει τα παιδιά του κοσμάκη!

Το «καθιερωμένο» (όπως το αποκαλούν οι ίδιοι οι κουκουέδες) φεστιβάλ έγινε χθες, αλλά οι «αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι» (όπως τους αποκαλούν τα συντρόφια τους, των Εξαρχείων) ούτε είδαν κι ούτε άκουσαν τίποτα για «παιδομάζωμα»!

(ΥΓ): Παρεμπιπτόντως, πόσο γελοίοι μπορεί να είναι κάποιοι δηλωμένοι άθεοι, που κάνουν… χριστουγεννιάτικα φεστιβάλ;;


Δεν υπάρχουν σχόλια: