Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017

ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ, Ε; ΝΑ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΑΝ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ


Απ’ αλλού το περίμεναν οι «πολιτικά ορθές» γερμανικές αρχές κι απ’ αλλού τους ήρθε. Έτσι, εκατοντάδες «προσφυγάκια» συγκεντρώθηκαν έξω από την αμερικανική πρεσβεία στο Βερολίνο, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων για την «Η μέρα της Οργής», διαμαρτυρόμενα για την αναγνώριση από τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσας του Ισραήλ κι έκαψαν σημαίες του Ισραήλ.

Το θέαμα σοκάρισε τους αχυρανθρώπους του διεθνούς σιωνισμού που κυβερνούν την χώρα κι έδωσαν εντολή στην αστυνομία να προχωρήσει σε συλλήψεις και καταστολή. Όπως γνωστοποίησε η αστυνομία, συνελήφθησαν δέκα «προσφυγάκια» και ασκήθηκαν διώξεις εναντίον τους με 12 (!!!) κατηγορίες, με βασικότερη την πυρπόληση των σημαιών του σιωνιστικού κράτους.

Ο δε υπουργός Δικαιοσύνης της Γερμανίας Χάικο Μάας, δήλωσε θορυβημένος πως:

«Οποιαδήποτε μορφή αντισημιτισμού συνιστά επίθεση εναντίον όλων. Δεν πρέπει να επιτρέψουμε ο αντισημιτισμός να έχει οποιαδήποτε θέση στην κοινωνία ξανά», ενώ ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Ζίγκμαρ Γκάμπριελ δήλωσε στην εφημερίδα Bild ότι «ενώ οι επικρίσεις εναντίον της απόφασης Τραμπ είναι κατανοητές, οι πολίτες δεν έχουν κανένα δικαίωμα ή λόγο να καίνε την ισραηλινή σημαία, να υποδαυλίζουν το μίσος εναντίον των εβραίων ή να θέτουν υπό αμφισβήτηση το δικαίωμα του Ισραήλ να υπάρχει» και τόνισε επιπλέον ότι «όποιος προέβη σε αυτές τις ενέργειεςπήρε θέση όχι μονάχα εναντίον του Ισραήλ αλλά και εναντίον του γερμανικού Συντάγματος και η Γερμανία δεν θα το ανεχθεί αυτό».

(ΥΓ): Βεβαίως, αν οι διαδηλωτές έκαιγαν σημαία άλλης χώρας, κανείς δεν θα ασχολιόταν μαζί τους. Αλλά, του Ισραήλ η σημαία είναι κάτι… διαφορετικό.



Δεν υπάρχουν σχόλια: