Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Συμμετοχή Χρυσής Αυγής σε εκδήλωση της Κινεζικής Πρεσβείας για ανάπτυξη των διμερών σχέσεων


Στην εκδήλωση της Κινέζικης Πρεσβείας που πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείo της Αθήνας παρευρέθη ο συναγωνιστής και βουλευτής Πέλλας της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Σαχινίδης.


Ο βουλευτής μας προσκλήθηκε από τον πρέσβη της Κίνας κ. Zou Xiaoli ως μέλος της επιτροπής φιλίας Ελλάδας-Κίνας της βουλής στην εκδήλωση με θέμα προτάσεις για ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών.


Μετά το πέρας των ομιλιών ο Γιάννης Σαχινίδης συνομίλησε κατ΄ιδίαν με τον Κινέζο πρέσβη όπου του παρουσίασε τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη Ελλάδας-Κίνας στηριζόμενη στην γεωστρατηγική θέση της χώρας μας στην Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο.

Φαίνεται πως το εθνικιστικό κίνημα στην Ελλάδα παραμένει ισχυρό και συνεχίζει να ενισχύεται ακόμα περισσότερο, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που μεγάλοι "παίχτες" της παγκόσμιας γεωπολιτικής σκακιέρας αρχίζουν να βολιδοσκοπούν τις θέσεις των Ελλήνων εθνικιστών ΟΠΩΣ ΟΦΕΊΛΟΥΝ. Ένας από τους βασικούς παίχτες της διεθνούς πολιτικοοικονομικής σκηνής δείχνει ότι υπολογίζει σοβαρά τις θέσεις του εθνικιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Ένα είναι σίγουρο πάντως: η φωνή των Ελλήνων ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ακούγεται προς πάσα κατεύθυνση.

Πολύ σημαντική επιτυχία για τον αρχηγό και το κίνημα της Χρυσής Αυγής που αποδεικνύει με τον πλέον εμφατικό τρόπο ότι ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ, ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ να λάβει τις τύχες της χώρας στα χέρια της.Δεν υπάρχουν σχόλια: