Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

Οι αλβανοί αποκάλυψαν την προδοσία: “Νέα Μακεδονία” η συμφωνία για το όνομα του ψευδοκράτους των Σκοπίων


Όλες οι πληροφορίες που διαρρέουν από το μέτωπο της διαπραγμάτευσης ανάμεσα σε Ελλάδα και Σκόπια αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας συνηγορούν στο γεγονός πως το εγχώριο πολιτικό σύστημα έχει προδώσει το όνομα της Μακεδονίας μας.

Καθόλου τυχαίο δεν είναι το δημοσίευμα αλβανικής ενημερωτικής ιστοσελίδας, σύμφωνα με το οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία για το όνομα του ψευδοκράτους και αυτή είναι "Νέα Μακεδονία".

Συγκεκριμένα, το www.infoshqip.com αναφέρεται σε λεπτομέρειες της επικείμενης συμφωνίας Αθηνών-Σκοπίων για την ονομασία,  επικαλούμενο μάλιστα «αξιόπιστες ελληνικές πηγές».

Σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα, η επίσημη ονομασία που έχει συμφωνηθεί είναι «Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας» και εν συντομία «Νέα Μακεδονία». Η συμφωνία προβλέπει, επίσης, λύσεις σε ζητήματα εκκλησιαστικά, γλώσσας και ταυτότητας, όχι μόνο των Σκοπιανών αλλά και των Ελλήνων Μακεδόνων.

Το όνομα των Σκοπίων θα αναφέρεται στα σλαβικά, αγγλικά, ελληνικά και αλβανικά.

Συγκεκριμένα:

ΕΠΙΣΗΜΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ 

Република Нова Македонија (мк-кир), Republika Nova Makedonija(mk-lat), Republic of New Macedonia(eng), Δημοκρατία της Νέας Μακεδονίας(gr), Dimokratia tis Nea Makedonia(gr-lat)

ΣΥΝΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ

Нова Македонија - Nova Makedonija (mk), New Macedonia (eng), Νέα Μακεδονία (gr)

ΓΛΩΣΣΑ

Sovremen Makedonski jazik (мк), Modern Macedonian/Makedonski (eng), Σλαβομακεδονική γλώσσα - Slavomakedoniki glossa (gr)

ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ - ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Македонско (мк), New Macedonian (eng), Νεομακεδονική (gr)

ΕΚΚΛΗΣΙΑ

Нова Македонска Православна Црква–Охридска Архиепископија (мк), New Macedonian Orthodox Church–Ohrid Archbishopric (eng), Ορθόδοξη Εκκλησία της Νέα Μακεδονίας-Αρχιεπισκοπή της Οχρίδας (gr)

Είτε το αλβανικό δημοσίευμα είναι αξιόπιστο είτε αποτελεί μια στοχευμένη διαρροή, το συμπέρασμα είναι το ίδιο: Οι εγχώριοι πολιτικάντηδες έχουν προδώσει το Ιερό όνομα της Μακεδονίας μας!


Στο παρόν βίντεο ο εθνοπροδότης Κ.Μητσοτάκης, τότε επικεφαλής της Χριστιανοπατριδοκάπηλης κιναιδοδεξιάς ,δίνει συνέντευξη στον Νικολή τον Χατζηνικολάου και του λέει ευθέως ,μετά από πίεση του δεύτερου, ότι δεν θα είχε πρόβλημα με την αναγνώριση των Σκοπίων με την ονομασία «Σλαβομακεδονία» ή «Νέα Μακεδονία».

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: