Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2018

Ένας στους τρείς μουσουλμάνους μαθητές στην Γερμανία θα πολεμούσαν και θα πέθαιναν για το Ισλάμ, σύμφωνα με γερμανική μελέτη


Φαίνεται πως η...αφομοίωση των λαθρομεταναστών στην Ευρώπη δεν πηγαίνει και τόσο καλά,  καθώς όπως μεταδίδει το έγκυρο voice of europe σύμφωνα με μια πρόσφατα τα δημοσιευμένη μελέτη του εγληματολόγου Kristian Pfiffer σχεδόν το ένα τρίτο των μουσουλμάνων μαθητών δήλωσε πως θα πολεμούσε και θα πέθαινε για το Ισλάμ αμ χρειαζόταν.

Συγκεκριμένα στο κρατίδιο της Σαξονίας το 29,9% των ερωτηθέντων μουσουλμάνων μαθητών  απάντησαν ότι οραματίζονται τους εαυτούς τους ως πολεμιστές του Ισλάμ και δηλώνουν πρόθυμοι να ρισκάρουν την ζωή τους για αυτό.

Επίσης το 27,4% των μουσουλμάνων μαθητών έχει την άποψη ότι ο νόμος της Σαρίας είναι καλύτερος από την Γερμανική νομοθεσία σε ότι έχει να κάνει με αδικήματα όπως η... ομοφυλοφιλία και η απιστία.

Επίσης το 8% των μαθητών βλέπει με καλό μάτι το Ισλαμιστικό Κράτος και δικαιολογημένη την τρομοκρατία, ενώ το  18,6% συμφωνεί με την πρόταση: "Είναι υποχρέωση του μουσουλμάνου να πολεμά τους άπιστους για να εξαπλωθεί το Ισλάμ σε όλο τον κόσμο..."

Ο Kristian Pfiffer μελετά τον συσχετισμό της εγκληματικότητας και της λαθρομετανάστευσης από το 1998. Το 2015 δημοσίευσε την έρευνα του και τα αποτελέσματα είναι άκρως ανησυχητικά για την Γερμανία καθώς ο πληθυσμός των λαθρομεταναστών έχει αυξηθεί γεωμετρικά τα τελευταία χρόνια, με την συντριπτική πλειοψηφία αυτών να είναι μουσουλμάνοι.

Τα χτυπήματα είναι απανωτά για τους εκπροσώπους της πολιτικής των ανοιχτών συνόρων, καθώς ο ένας μετά τον άλλο οι λαοί της Ευρώπης, τους γυρνούν την πλάτη και προσφεύγουν μαζικά στα εθνικιστικά κινήματα που είναι τα μοναδικά που εκφράζουν την αγωνία των Ευρωπαίων για το μέλλον των εθνών τους.Δεν υπάρχουν σχόλια: