Δευτέρα 28 Μαΐου 2018

Χιλιάδες Γερμανοί διαδήλωσαν εναντίον της Μέρκελ στο Βερολίνο


Τουλάχιστον 5.000 χιλιάδες Γερμανοί διαδήλωσαν στο κέντρο του Βερολίνου εναντίον της πολιτικής της Μέρκελ για το λαθρομεταναστευτικό. Οι περισσότεροι ήταν φίλοι του κόμματος ¨Εναλλακτική για την Γερμανία¨ AfD.Μερικοί από τους διαδηλωτές όδήγησαν εκατοντάδες χιλιόμετρα προκειμένου να διαδηλώσουν κατά της πολιτικής της Μέρκελ.

"Η Ευρωπαική Ένωση είναι ένα Μολώχ και η Μέρκελ έιναι εγκληματίας..." δήλωσε στην Γερμανική εφημερίδα Die Welt, ο διαδηλωτής Walter Wissenbach, 60 ετών,δικηγόρος.


Οι χιλιάδες των διαδηλωτών συγηκεντρώθηκαν έξω απο τον  κεντρικό σταθμό του Βερολίνου κρατώντας γερμανικές σημαίες και πλακάτ που έγραφαν:

"Η Γερμανία χρειάζεται ασφάλεια" ή "Ασφαλίστε τα κοινωνικά κεφάλαια" και "Το Ισλάμ δεν ανήκει στη Γερμανία"

Ο γερμανικός λαός διαμαρτύρεται κυρίως εναντίον της Μέρκελ, των προσφύγων, του «ψέματος», εναντίον της αριστεράς και κατά της διάσωσης του ευρώ, αναφέρει ένας ιστότοπος. Αναφέρει επίσης ότι οι διαδηλωτές είναι «φιλελεύθεροι πατριώτες», και οι φιλελεύθεροι πατριώτες δεν είναι Ναζί.

Ο Gutbier λέει ότι "η Γερμανία έχει αλλάξει. Δεν μπορείς να γυρίσεις το βράδυ σαν γυναίκα ". Δεν είναι ενάντια στην Ευρώπη, αλλά για μια Ευρώπη των εθνών. "Τα έθνη εγκατέλειψαν την ταυτότητά τους. Οι Βρυξέλλες ελέγχουν όλα. Μετακινείται σε ένα κεντρικό κράτος, ένα κεντρικό κράτος της Ευρώπης », λέει.

Η Annet Gutbier, η οποία είναι 44 ετών,ταξίδεψε περισσότερα από 400 μίλια για να παραστεί στις διαδηλώσεις του Βερολίνου. "Η Γερμανία έχει αλλάξει. Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις μόνη το βράδυ αν είσαι γυναίκα. Δεν είμαι ενάντια στην Ευρώπη, αλλά για μια Ευρώπη των εθνών. "Τα έθνη εγκατέλειψαν την ταυτότητά τους. Οι Βρυξέλλες τα ελέγχουν όλα....", λέει.

2.000 γερμανοί αστυνομικοί επιστρατεύθηκαν για να προστατέψουν την διαδήλωση από τους αντιδιαδηλωτες αναρχικούς που νωρίτερα έιχαν δηλώσει ότι θα καψουν το Βερολίνο επειδή επετράπει στο AfD να διαδηλώσει!!

Πηγή


Δεν υπάρχουν σχόλια: