Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ: ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ!


Βροχή συγχαρητηρίων για την προδοσία τους, δέχονται οι Τσίπρας-Καμμένος. Και από… άσημους και από… διάσημους! Έτσι, μετά από το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών (φράου Μέρκελ) και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ (παλιάτσος Τραμπ) έστειλαν τα συχαρίκια στους προδότες για την «ιστορική συμφωνία» – που είναι κοινό μυστικό πως την υπαγόρευσαν οι ίδιοι οι Αμερικανοί στις ντόπιες δουλάρες τους! Ιδού:

«Οι Ηνωμένες Πολιτείες συγχαίρουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και (σ.σ. τον ομόλογό του της πΓΔΜ) Ζόραν Ζάεφ και χαιρετίζουν την ιστορική συμφωνία για την επίλυση της διαφωνίας του ονοματολογικού. Αυτή η επίλυση θα ωφελήσει τις δύο χώρες και θα ενισχύσει την περιφερειακή ασφάλεια και ευημερία. Οι πρωθυπουργοί Ζάεφ και Τσίπρας επέδειξαν όραμα, θάρρος και επιμονή στην προσπάθειά τους για μια αμοιβαία αποδεκτή λύση. Χαιρετίζουμε επίσης την αφοσίωση του διαμεσολαβητή του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς για τις συνεχείς προσπάθειές που κατέβαλε επί δύο δεκαετίες και πλέον για να τερματιστεί αυτή η διένεξη. Είμαστε έτοιμοι να στηρίξουμε αυτή τη συμφωνία, όπως ζήτησαν οι δύο χώρες».


Την ίδια ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού καταριέται τους προδότες, αυτοί παίρνουν τα εύσημα από τα αφεντικά τους!

Έτσι, μετά από τον ανθέλληνα Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, και το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών (φράου Μέρκελ!) έσπευσε με πανηγυρική ανακοίνωση να συγχαρεί τα τσιράκια της, Τσίπρα και Καμμένο.

Ιδού η ανακοίνωση, στην οποία οι Σκοπιανοί χαρακτηρίζονται «Μακεδόνες» σκέτο:

«Τα Σκόπια και η Αθήνα σήμερα έγραψαν ιστορία. Για 25 χρόνια η διαμάχη για το όνομα της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας χώριζε Μακεδόνες και Έλληνες. Πρόκειται για μια εξαιρετική είδηση, ότι οι δύο πλευρές βρήκαν τώρα μια λύση και συμφώνησαν στο όνομα «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας» («Republik Nord-Mazedonien»).

Αυτό δείχνει επίσης το τι είναι δυνατό, όταν διεθνώς συμπεριφερόμαστε μεταξύ μας με υπομονή, λογική και σεβασμό. Άξιζε, ότι ποτέ δεν εγκαταλείψαμε την ελπίδα, ότι βρισκόμασταν σε συνεχή στενή ανταλλαγή και ότι οι δύο πλευρές έβρισκαν και σε δύσκολες φάσεις ξανά και ξανά συμβιβασμούς. Οι διαπραγματεύσεις ήταν μακροχρόνιες και επίπονες. Στο τέλος όμως ήταν η αποφασιστικότητα και το όραμα των δύο Πρωθυπουργών και των υπουργών Εξωτερικών τους που οδήγησαν στην επιτυχία. Συγχαίρω από καρδιάς τις δύο κυβερνήσεις για αυτή την ιστορική συμφωνία! Καλώ όλες τις πολιτικές δυνάμεις στα Σκόπια και στην Αθήνα να συμβάλουν ώστε αυτή η ιστορική συμφωνία να υλοποιηθεί. Διότι ενδυναμώνει τις σχέσεις καλής γειτονίας μεταξύ των δύο χωρών και συμβάλλει στην σταθερότητα των δυτικών Βαλκανίων. Επιπλέον, τώρα βγήκε από τη μέση ένα αποφασιστικό εμπόδιο για την προσέγγιση των Σκοπίων προς την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ».

Και η ανακοίνωση καταλήγει με τους Γερμανούς να ευλογούν τα γένια τους, αναφερόμενοι στον (φανερό) ρόλο που έπαιξαν για να επιτύχουν την προδοσία:  

«Το γερμανικό υπουργείο Εξωτερικών βρισκόταν – σε στενό συντονισμό με την Καγκελαρία – κατά τις διαπραγματεύσεις σε διαρκή επαφή με τις δύο πλευρές καθώς και με τον διαμεσολαβητή του ΟΗΕ, Νίμιτς. Ο υπουργός Εξωτερικών Μάας τηλεφωνήθηκε την περασμένη Παρασκευή (8.6) με τον Νίκολα Ντιμιτρόφ στα Σκόπια και τον ενθάρρυνε να μην αφήσει να χαθεί η ιστορική ευκαιρία. Το θέμα της ονομασίας ήταν και θέμα στην συνομιλία του υπουργού Εξωτερικών Μάας με τον Έλληνα ομόλογό του, Κοτζιά, στις 29 Μαΐου, στο Βερολίνο».


Μετά βαΐων και κλάδων υποδέχθηκε την συμφωνία της προδοσίας ο Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ και έσπευσε να στείλει τα συγχαρητήριά του στον Τσίπρα που παραχώρησε το όνομα της Μακεδονίας στους σκοπιανούς.

Όπως μετέδωσε ο βόθρο ΣΚΑΪ ο Στόλτενμπεργκ: «χαιρέτισε την ιστορική συμφωνία μεταξύ Τσίπρα και Ζάεφ, το οποίο ήταν επιστέγασμα πολλών ετών διπλωματίας και βούληση των δυο ηγετών να λύσουν την διαμάχη.


Επιπλέον, τους καλεί να οριστικοποιήσουν την συμφωνία που θα βάλει τα Σκόπια στο μονοπάτι του ΝΑΤΟ«.


Η αποστολή για τον αμερικανοκομμουνιστή Τσίπρα εξετελέσθη!Ισχύς των προδοτών, η αγάπη των διεθνών αφεντικών!
Κάτω η συγκυβέρνηση της προδοσίας!
Έλληνες, αντισταθείτε! Κάτω η αμερικανόδουλη – γερμανόδουλη συγκυβέρνηση των προδοτών!
Δεν υπάρχουν σχόλια: