Κυριακή 17 Ιουνίου 2018

Ο ξεφτίλας Κοτζιάς τραγουδάει "Happy Birthday" στον Εβραίο-Αμερικανό Νιμιτς στις Πρέσπες (ΒΙΝΤΕΟ)Πίσω από κάθε μεγάλη ήττα του έθνους βρίσκουμε όλως τυχαίως και έναν Εβραίο . 

Ο (((Εβραίο-Αμερικανός))) Mathiew Nimits είναι άνθρωπος του (((Εβραίο-Ούγγρου))) George Soros, επικεφαλής της οργάνωσης " Open society foundation Macedonia", κι έχει πάρει εργολαβία από το 1993 τα "βαπτίσια" των Σκοπίων ως " Μακεδονία". 

Επέλεξαν να πέσουν οι υπογραφές της εκχώρησης του ονόματος την ημέρα των γενεθλίων του (((Nimitz))).
Στο ίδρυμα του και στο δίκτυο των ΜΚΟ του ο Soros μεταβίβασε το 75% της περιουσίας του( 18 δισ.$) για τους σκοπούς της προώθησης της "πολυπολιτισμικότητας" στην Ευρώπη, για τα δικαιώματα των LGBTQ, και για τον αγώνα των Σκοπίων. 18.000.000.000 δολάρια!!!!

Είχα ξαναπεί ότι η κλειστή ομάδα του Τσίπρα χρηματίστηκαν για το Σκοπιανό. Ο Τσίπρας είναι 43 ετών. Το αργότερο σε δυο χρόνια το πολύ θα έχει τελειώσει η πολιτική του σταδιοδρομία, τόσο ως πρωθυπουργός όσο και ως πρόεδρος του κόμματος. Όποιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας και οι κολλητοί του δεν χρηματίστηκαν από τους Σκοπιανούς και (((Εκείνους))) είναι αφελής και κουτός. 

Ο τύπος εξετέλεσε την αποστολή του, τσίμπησε τις μαύρες βαλίτσες μαζί με τον Κοτζιά και τους υπολοίπους και...."arrivederci Roma"!! Τα ίδια ισχύουν και για τον Πάνο Καμμένο, "τα έπιασε" κι αυτός μιας και σε ένα χρόνο το αργότερα αποχαιρετάει μόνιμα την πολιτική και οι ΑΝΕΛ θα διαλυθούν.

Η Σοσιαλδημοκρατία είναι η μόνη πολιτική ιδεολογία που νοιάζεται για τις δημοκρατικές εκλογές. Ο σοσιαλδημοκράτης ηγέτης είναι δημαγωγός και εξαγοράζει την ψήφο του λαού με παροχές και ρουσφέτια και νοιάζεται εξαιρετικά για την εικόνα του και την δημοτικότητα του ( βλέπε Ανδρέας Παπανδρέου). 

Για να διαπραγματευτεί με την Τρόικα και δημοψήφισμα έκανε και από τη βουλή πέρασε. Το μνημόνιο 3 επίσης το πέρασε από τη βουλή και το ψήφισε και η ΝΔ του Μειμαράκη τον Αύγουστο του 2015. Για το Σκοπιανό δεν είχε καν τη δεδηλωμένη και το πήρε μόνος του πάνω του και προχώρησε. 

Μάλιστα ο Τσίπρας το άνοιξε το Σκοπιανό από το πουθενά. Αν δεν κατέθετε δε και πρόταση δυσπιστίας η πουστοδεξιά, δεν θα πέρναγε διόλου από τη βουλή αλλά θα υπέγραφε στις Πρέσπες ο Κοτζιάς μόνος του με τον ΥΠΕΞ των Σκοπίων ,απευθείας στα γενέθλια του (((Nimitz))).
Μπορεί η νεολαία Τσίπρα να διαδήλωνε μαζί με τους οπαδούς του Γκρουέφσκι και ανέκαθεν να τους αποκαλούσαν "Μακεδόνες" ,σκέτο, όμως ένας Σοσιαλδημοκράτης ηγέτης ποτέ δεν θα επιχειρούσε να καταστρέψει την εικόνα του και να αμαυρώσει σύσσωμη την αριστερά. Ο τύπος κατέστρεψε το όποιο "ηθικό πλεονέκτημα" είχε η αριστερά οικοδομήσει κατά τη μεταπολίτευση. 

Αυτά εσείς λέτε ότι τα έκανε για την "ιδεολογία"; Είναι στην ιδεολογία της αριστεράς η ενίσχυση της υπερκρατικής υπερδομής ΝΑΤΟ με άλλο ένα παπαγαλάκι; Ή μήπως είναι η ανάπτυξη του σλαβικού εθνικισμού και εδαφικού αναθεωρητισμού στα Βαλκάνια; 

2 λεπτά πριν κλείσει την ομιλία του ο Ζάεφ στον τσαντιρομαχαλά που στήθηκε στη λίμνη της Πρέσπας για την τέλεση της προδοσίας, είπε,  " από τούδε και στο εξής οι Έλληνες, οι Μακεδόνες και οι Ευρωπαίοι ξεκινούν μια νέα πορεία ειρήνης και ευημερίας". Οι Έλληνες και οι Μακεδόνες!!! 

Μ. Δ.  Δεν υπάρχουν σχόλια: