Σάββατο 14 Ιουλίου 2018

Ξαναμμένα λαθρομεταναστόπουλα βίασαν 5 κορίτσια στην Δανία - Για ρατσισμό κατηγορεί το κράτος η μητέρα ενος από τους βιαστές.


Έξι λαθρομεταναστόπουλα κατηγορούνται για βιασμούς και απόπειρες βιασμών κατά 5 ανήλικων κοριτσιών στην πόλη Hørsholm, Nivå Kokkedal της Δανίας, όπως μεταδίδει η έγκυρη Voice of europe.

Οι τοπικές κοινωνίες είναι ανάστατες και δεν αφήνουν τα κορίτσια να κυκλοφορούν στους δρόμους ειδικά την νύχτα.
Οι δράστες εξανάγκαζαν τα κορίτσια σε στοματικό σεξ ενώ μερικά απο αυτά τα βίασαν ομαδικά. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα ανηλίκων όπου και αρνήθηκαν τις κατηγορίες

ΣΟΚ προκλαλεσε η δήλωση της μητέρας ενός από τους δράστες που διέκρινε ρατσιστικά κίνητρα πίσω από τις συλήψεις των νεαρών:

"Είναι γλυκός και ευγενικός και δεν πειράζει κανέναν. Ξαφνικά ήρθε η αστυνομία και τον συνέλλαβε, προφανώς τα θύματα έιναι ρατσιστές η έχουν κάτι εναντίον των ξένων..."

Δυστυχώς γι αυτήν η ιατροδικαστική εξέταση επιβεβαίωσε τους βιασμούς και ο γιος της μαζί με τους φίλους του κρίθηκαν προφυλακιστέοι και κρατήθηκαν στις φυλακές ανηλίκων, μέχρι να γίνει η δίκη.

Το έχουν μάθει καλά το...ποίημα οι λαθρομετανάστες τελικά, μόλις η ρομφαία του νόμου ετοιμάζεται να τους τιμωρήσει αρχίζουν και πιπιλάνε την καραμέλα του ρατσισμούς μπας και την γλυτώσουν... Να τους χαίρονται οι "αλληλέγγυοι" προστάτες τους....Δεν υπάρχουν σχόλια: