Παρασκευή 13 Ιουλίου 2018

Ιταλία: Ο Σαλβίνι κλείνει τα σύνορα και ΣΩΖΕΙ ΖΩΕΣ... 50% μείωση των θανάτων λαθρομεταναστών στην Μεσόγειο.


Η ανθρωπιστική κρίση στην Συρία πυροδότησε ένα μεταναστευτικό κύμα που έπληξε ολόκληρη την Ευρώπη. Εκατομμύρια άνθρωποι ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της Μέρκελ, της ευρωπαικής οικονομικής ολιγαρχίας, ακόμα και του ίδιου Πάπα, της καθολικής εκκλησίας, αλλά και σύσσωμου του τότε πολιτικού κατεστημένου της Ευρώπης, αποφάσισαν να κάνουν το ταξίδι για την Ευρώπη. Ενα ταξίδι γεμάτο κινδύνους, δημιουργώντας ένα τεράστιο μεταναστευτικό κύμα που σάρωσε απ ακρη σ άκρη την γηραιά Ήπειρο.

Αυτό το γεμάτο κινδύνους ταξίδι όμως έιχε και πολλές τραγικές για τους λαθρομετανάστες συνέπειες. Χιλιάδες άνθρωποι πνίγηκαν στηνπάθειά τους να περάσουν τα θαλάσσια σύνορα της Ευρώπης.

Τα πράγματα όμως άλλαξαν και στυην Ιταλία υπουργός εσωτερικών έιναι ο εθνικιστής Ματέο Σαλβίνι, ο οποίος αποφάσισε να κλεισει αμέσως τα θαλάσσια σύνορα της Ιταλίας απαγορεύοντας στα δουλεμπορικά των ΜΚΟ, να αγκυροβολούν στα λιμάνια της Ιταλίας.

Αυτή του η ενέργεια πυροδότησε πολλές αντιδράσεις ανάμεσα στους "αλληλέγγυους". Πολλοί από αυτούς έλεγαν πως αυτή του η απόφαση θα οφηγήσει σε δραματική αύξηση των πνιγμών στα θαλάσσια σύνορα της Ιταλίας.

Η απόφαση του Σαλβίνι όμως, έφερε το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ καθώς από την ημέρα που ανέλαβε ο Σαλβίνι παρατηρήθηκε 50% μείωση  στους θανάτους λαθρομεταναστών στην Μεσόγειο. Συγκεκριμένα το έτος 2017, σημειώθηκαν 2.258 θάνατοι λαθρομεταναστών, ενώ το έτος 2018, σημειώθηκαν 1058 θάνατοι. Παράλληλα οι μεταναστευρικές ροές εχουν μειωθεί κατά 80% (!!!)

Εν αντιθέσει λοιπόν με τα όσα λένε τα παπαγαλάκια των media η αυστηρή φύλαξη των θαλάσσιων συνόρων ΣΩΖΕΙ ΑΝΘΡΏΠΙΝΕΣ ΖΩΕΣ και έιναι λογικό, καθώς κανείς δεν είναι διατεθείμενος να διακινδυνέυσει την ζωή του κάνοντας ενα επικίνδυνο ταξίδι όταν ξέρει πως ακόμα και να καταφέρει να φτάσει στον προορισμό του θα συλληφθεί και θα απελαθεί.

Αυτά που χρόνια έλεγαν οι εθνικιστές σε όλη την Ευρώπη ήρθε η στιγμή που επαληθεύονται από ατράνταχτα στοιχεία και  γίνονται αντικειμενική πραγματικότητα.

Το άιμα όλων αυτών των ανθρώπων που πνίγηκαν στα νερά της Μεσογείου, κάνοντάς την ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ νεκροταφείο, έιναι στα χέρια όσων απεργάζονται το σχέδιο εποικισμού της Ευρώπης, αλλα και των ψευτο-αλληλέγγυων δουλεμπορικών ΜΚΟ, που εκμεταλεύονται την ανθρώπινη δυστυχία για δικό τους οικονομικό ώφελος.Δεν υπάρχουν σχόλια: