Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΣΑΝ ΦΥΛΑΧΤΟ Μήνυμα του Γέροντα Αμβρόσιου από την Ιερά Μονή Εσφιγμένου σε εκδήλωση της Χρυσής ΑυγήςΕκατοντάδες Ελλήνων Εθνικιστών συγκεντρώθηκαν σήμερα νωρίς το πρωί έξω από τα γραφεία του Σωματείου των Εργαζομένων της Ναυπηγοεπισκευαστικής Ζώνης στο Πέραμα, «Άγιος Νικόλαος», προκειμένου να διαδηλώσουν για την Μακεδονία μας και ενάντια στην εθνοπροδοτική «Συμφωνία των Πρεσπών». Συγκλονιστικός και πύρινος ήταν ο λόγος του Γέροντος Μεθόδιου, Ηγουμένου της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, στο Άγιον Όρος.

Ο Γέροντας αναφέρθηκε στην εθνοπροδοσία που συντελείται από την κυβέρνηση, μία εθνοπροδοσία που πλήττει έναν έναν τους πυλώνες του Έθνους μας, την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια.

Ο Γέροντας, που δίνει από το περιβόλι της Παναγιάς ανένδοτο Αγώνα για την Πατρίδα μας και την Ορθοδοξία τόνισε ότι κανείς δεν πρέπει να ψηφίσει αυτούς που ξεπουλάνε την Πατρίδα μας και να είναι όλοι πρώτοι στον Αγώνα ενάντια στη Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Σε αντίθεση με το δόγμα Σημίτη «η Ελλάς δεν διεκδικεί τίποτα», ο Γέροντας είπε ότι εμείς δεν παραχωρούμε τίποτα και διεκδικούμε ό,τι μας ανήκει!

Σε καιρούς που οι αξίες του έθνους δοκιμάζονται, τα ανθρώπινα δικαιώματα καταστρατηγούνται και η πατρίδα μας μικραίνει επικίνδυνα, τα λόγια του Γέροντα Αμβρόσιου αποτελούν φυλαχτό στην ψυχή του κάθε Έλληνα εθνικιστή.

Οι αγνοί αγωνιστές του Αγίου Όρους και ειδικά αυτοί της Ιεράς Μονής Εσφιγμένων, σε αντίθεση με κάποιους "προκαθήμενους" που παραμένουν άπραγοι ενώ η πατρίδα και η πίστη μας δέχονται το ένα πλήγμα μετά από το άλλο, αποτελούν φωτεινό φάρο για όλους εμάς τους Ελληνες εθνικιστές που ΔΕΝ ειμαστε διατεθειμένοι να καθίσουμε αδρανείς μπροστά στο ξεπούλημα της πατρίδας μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: