Τρίτη 17 Ιουλίου 2018

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΣ Ε.Ε. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΑ ΣΤΑΛΙΝΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ;


Γράφει ο Αντίοχος

Ως σφόδρα «αντισυστημικοί», «αντιαμερικανοί», «αντινατοϊκοί» και δε συμμαζεύεται εμφανίζονται οι σταλινοκομμουνιστές της εποχής μας, αλλά το γεγονός είναι ότι αυτή τη στιγμή δύο Κ.Κ. συμμετέχουν στην εξουσία χωρών της Ε.Ε. και του ΝΑΤΟ, χωρίς… ν’ ανοίξει μύτη!

Την αρχή έκανε το Κ.Κ. Πορτογαλίας (που μαζί με το ΚΚΕ θεωρείται ως ένα από τα τελευταία σκληρά σταλινικά κόμματα της Ευρώπης…), που εδώ και μία τριετία συμμετέχει στην συγκυβέρνηση της Πορτογαλίας, μαζί με τους σοσιαλιστές (κάτι σαν το ΠΑΣΟΚ) και τους αριστεριστές (κάτι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ) της χώρας. Χωρίς βεβαίως να έχει συμβεί στην Πορτογαλία καμμιά… επαναστατική ανατροπή και υπό την ανοχή της «λυκοσυμμαχίας» της Ε.Ε., των «ιμπεριαλιστών» του ΝΑΤΟ και των «μονοπωλίων».

Αυτές τις μέρες, έγιναν δύο τα Κ.Κ. που συμμετέχουν σε κυβέρνηση ευρωπαϊκής χώρας, καθώς η κυβέρνηση της Τσεχίας, υπό τον δισεκατομμυριούχο (oh la la!) Αντρέι Μπάμπις, εξασφάλισε την ψήφο εμπιστοσύνης του κοινοβουλίου, χάρη στην υποστήριξη των βουλευτών του Κομμουνιστικού Κόμματος Βοημίας και Μοραβίας (Komunistická strana Čech a Moravy, KSČM). Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη κυβέρνηση που αναλαμβάνει την εξουσία με την υποστήριξη του Κομμουνιστικού Κόμματος από την πτώση του σιδηρού παραπετάσματος το 1989.

Λέτε να… τριτώσει το κακό και να δούμε καμμιά μέρα υπουργάρα τον Κουτσούμπα, να υποδέχεται με… τεμενά τον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ ή τον επικεφαλής της Κομισιόν; Όλα είναι πιθανά, εφόσον οι κομμουνιστές είναι το μακρύ χέρι του συστήματος και της Νέας Τάξης Πραγμάτων!(ΥΓ): Εξάλλου, δε θα’ ναι η πρώτη φορά, μιας και το… τιμημένο κουκουέ έχει συμμετάσχει δύο φορές σε συγκυβέρνηση, μία με την Νουδούλα και μία με Νουδούλα και κλεφτο-ΠΑΣΟΚ μαζί, το 1989-1990!Δεν υπάρχουν σχόλια: