Κυριακή 15 Ιουλίου 2018

Voice of Europe: Ύποπτη η απέλαση των δύο Ρώσων διπλωματών - Βουλευτής της Χρυσής Αυγής ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό εξωτερικώνΜπορεί η ομερτά των εγχώριων ΜΜΕ να κρατά αποκλεισμένη την Χρυσή Αυγή αλλά φαίνεται πως τα σοβαρά διεθνή μέσα την παρακολουθούν ανελλιπώς καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κάποια μεγάλη ευρωπαϊκή σελίδα δημοσιεύει θέματα από τον κοινοβουλευτικό έλεγχο της Χρυσής Αυγής.

Αυτή την φορά λοιπόν ήταν η ερώτηση του συναγωνιστή Γιάννη Λαγού, που αφορούσε στις επικείμενες απελάσεις δύο Ρώσων διπλωματών από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αυτή που απασχόλησε τον πανευρωπαϊκής εμβέλειας δημοσιογραφικό οργανισμό της Voice of Europe.

Η ιστοσελίδα αναφέρθηκε στην είδηση της απέλασης των δυο Ρώσων διπλωματών, την οποία μάλιστα χαρακτρήρισε "ύποπτη", από την προδοτική συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, την οποία μάλιστα συνέδεσε με το σκοπιανό λέγοντας πως υπάρχουν δήθεν υποψίες ανάμειξής τους στις δυναμικές κινητοποιήσεις των Ελλήνων πολιτών ενάντια στην προδοτική συμφωνία για την Μακεδονία μας.

Παράλληλα ανέφερε την δήλωση του βουλευτή της Άνω Δούμα κ. Andrej Klimov, πως η Ρωσία θα απαντήσει με απελάσεις Ελλήνων διπλωματών από την Ρωσία. Στην συνέχεια αφού αναφέρθηκε στην ύποπτη σιγή από μεριάς της κυβέρνησης επί του θέματος, στηλιτεύοντας έτσι την ανεύθυνη στάση τους, αναφέρθηκε στην καίρια ερώτηση που κατέθεσε ο συναγωνιστής και βουλευτής της Β΄ Πειραιά, Γιάννης Λαγός με την οποία ζητά εξηγήσεις για την απόφαση της απέλασης των δύο διπλωματών.

Μάλιστα η voice of europe φιλοξένησε και αποκλειστική δήλωση του Γ.Λαγού στην οποία ο συναγωνιστής ανέφερε χαρακτηριστικά : "Θεωρώ πως η Ελληνική κυβέρνηση εξυπηρετεί συμφέροντα ξένων χωρών εις βάρος των συμφερόντων της πατρίδας μας..." ενώ πρόσθεσε με νόημα πως "Η Χρυσή Αυγή υπερασπίζεται τα συμφέροντα, την ιστορία και την κληρονομιά της Ελλάδας...."

Το εθνικιστικό κίνημα αναβαθμίζεται σε γεωπολιτικό παράγοντα της περιοχής καθώς, είναι το μοναδικό πολιτικό κίνημα που εκφράζει την βούληση του ελληνικού λαού στο μείζον θέμα της ονομασίας των Σκοπίων και αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τα ξένα μέσα ενημέρωσης που εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για τις κινήσεις των εθνικιστών βουλευτών.

Η Χρυσή Αυγή θα συνεχίσει το πλούσιο και παραγωγικό κοινοβουλευτικό της έργο καθώς αποτελεί το αγκάθι στα πλευρά του διεφθαρμένου μιντιακού κατεστημένου. Ένα κατεστημένο που εδώ και χρόνια έχει εγκαταλείψει τον πραγματικό του ρόλο, δηλαδή την αμερόληπτη και αναλυτική ενημέρωση του ελληνικού λαού, και έχει καταντήσει όργανο επιβολής σκέψεων και κηδεμονίας συνειδήσεων, της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: