Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Η Αστυνομία Ελέγχου Σκέψης και Έκφρασης!Kαι φτάσαμε αισίως δύο βδομάδες πριν τις εκλογές, οι οποίες αν ήταν στο χέρι των κυβερνώντων θα τις είχαν καταργήσει έχοντας δικαιολογία ότι "δεν ξέρουμε το καλό μας και το ξέρουν αυτοί".

Μία κυβέρνηση που μας μιλάει για δημοκρατία. Μία κυβέρνηση που πριν 5 χρόνια μας έλεγαν να μην ψηφίσουμε την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, επειδή θα σταματήσουν οι ελευθερίες μας κι άλλα τέτοια ωραία. 

Κι από τότε που κυβέρνησαν τον τόπο έχουμε δεί δημοψήφισμα που τα ΟΧΙ του κόσμου τα κάνουν ΝΑΙ, ψηφίσματα μνημονίων που έλεγαν θα καταργήσουν και το αποκορύφωμα όλων η προδοσία των Πρεσπών που εκεί δεν τόλμησαν να κάνουν δημοψήφισμα. Με άλλα λόγια αποφάσεις που η συντριπτική πλειοψηφία της πατρίδας μας διαφωνεί.

Μέσα σε όλα, η ελευθερία του λόγου έχει πάει περίπατο. Η τρίτη πολιτική δύναμη των Εθνικιστών και αντιστασιακοί του νεοταξίκου καθεστώς Χρυσής Αυγή δεν καλείται ούτε στα ντιμπέητ, ούτε βλέπουμε κανένα διαφημιστικό στα social media και όλοι μιλάνε για αυτούς χωρίς αυτούς. 

Όσο για τα social media, και τι δεν έχουμε ζήσει όσοι σχολιάζουμε αυτά τα χρόνια. Αποκλεισμοί για ψύλλου πήδημα. Η αναφορά στο τρίτο κόμμα της Χρυσής Αυγής και τα στελέχη της, είτε σε φωτογραφία, είτε ονομαστικά είναι ένας λόγος να μας ρίχνουν σχόλια. 

Και βεβαίως δεν ξεχνάω τις προληπτικές προσαγωγές που η ίδια η Γεροβασίλη παραδέκτηκε ότι γίνονται επειδή έκραζαν την κυβέρνηση. 

Αν ήταν στο χέρι τους, θα μπορούσαν να είχαν καταργήσει τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης εξ ολοκλήρου, αλλά δεν το κάνουν γιατί θα ήταν πολύ βαρύ και όχι κυβέρνηση δεν θα ξαναβλέπανε, αλλά ούτε βουλή.  Συν του ότι πιστεύουν ότι με τους έμμισθους σχολιαστές που βάζουν μπορεί να τσιμπήσει και κανένας.

Βέβαια δεν ξεχνώ και τους προηγούμενους, οι οποίοι άνοιξαν την κερκόπορτα για να κυβερνήσουν όλοι αυτοί και που ψήφισαν τον περιβόητο "αντιρατσιστικό νόμο", κάνοντάς τους το έργο ακόμα πιο εύκολο. 

Όπως βεβαίως και την υποστήριξή τους σε πολλά αντεθνικά νομοσχέδια και τις Πρέσπες που μας λένε ότι δεν είναι προδοσία και θα την σεβαστούν.

Όπως και να χει όλα αυτά δεν με είχαν επηρεάσει στο τι θα ψηφίσω το 2014 που υπήρχαν και στελέχη στην φυλακή, πιστεύουν θα επηρεαστώ φέτος;Δεν υπάρχουν σχόλια: