Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Οντος αφοσιώθηκε ο Μπουτάρης, όχι στην σύζυγο όπως έλεγε αλλά σε ΜΚΟ του Τζωρτζ Σόρος


Όλοι γύρω μας δουλεύουν για το καλό μας …αγκαλιά με τον Τζωρτζ Σόρος .

Ο “φιλάνθρωπος, που όσο χαρίζει…τόσο πλουσιότερος γίνεται. Κρατικά κονδύλια δισεκατομμυρίων… διαχειρίζονται ΜΚΟ που δεν ελέγχονται από κανέναν …για ευνόητους λόγους. Γι’ αυτό έγιναν όλοι “φιλάνθρωποι” … Από αγάπη …επειδή “απεχθάνονται” τα πλούτη…

Ένα νέο μέλος, τον πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, πρόσθεσε στο Διοικητικό του Συμβούλιο η οργάνωση SolidarityNow του Τζωρτζ Σόρος.

Όπως τόνισε ο Γιάννης Μπουτάρης γνώρισε την δράση της οργάνωσης πριν ακόμη εκλεγεί δήμαρχος ενώ κατά τη διάρκεια αυτής είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με αυτήν. «Είναι τιμή για μένα να συμμετάσχω στο διοικητικό συμβούλιο, θέση από την οποία θα συνεχίσω να προσφέρω στο κοινωνικό σύνολο και μετά τη λήξη της θητείας μου ως δημάρχου Θεσσαλονίκης» ανέφερε μεταξύ άλλων σε δήλωσή του.

«Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση καλωσορίζουμε στο SolidarityNow τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη, έναν πραγματικό στυλοβάτη της κοινωνίας των πολιτών. 

Ο Γιάννης Μπουτάρης χρησιμοποίησε και εκμεταλλεύτηκε τον αυτοδιοικητικό χαρακτήρα της  Θεσσαλονίκης, στα χρόνια της δημαρχίας του, ώστε να κάνει πολυπολιτισμική πολίτικη και προπαγάνδα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: