Δευτέρα 25 Μαΐου 2020

H θρησκεία της πολιτικής ορθότητας
Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που τα μεγαλύτερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήτοι, αυτά που ανήκουν στην σφαίρα επιρροής του facebook, έχουν αρχίσει να κυνηγούν με μανία οτιδήποτε το εθνικιστικό και να διαγράφουν λογαριασμούς πολλών ετών, χωρίς καν αφορμή, επειδή τους χαλάει την νεοταξική αισθητική.
 Για τον περισσότερο κόσμο, που δεν έχει μέχρι τώρα συνειδητοποιήσει τις κοινωνικές συνθήκες που επικρατούν, αυτή η λυσσαλέα επίθεση του facebook και των συν αυτώ ακόμη και στην δημοσίευση του παραμικρού πατριωτικού σχολίου, προκαλεί απορία και ένα αίσθημα αδικίας. Για τους πιο ψαγμένους, η υιοθέτηση της τακτικής αυτής από τα πλείστα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (πχ youtube κλπ) , είναι ένα ακόμη μικρό κομματάκι στο παζλ της προοδευτικής φρενίτιδας που άρχισε πλέον να απλώνει την σκιά της απειλητικά πάνω από τα πάντα. Η φίμωση, η λογοκρισία, η αποσιώπηση της αντίθετης άποψης, δεν γίνονται τυχαία και ακαθόριστα, αλλά επιβάλλονται ως μέρος μιας ευρύτερης πολιτικής.  Μιας  πολιτικής, που έχει την φιλοδοξία να επανακαθορίσει το νόημα των λέξεων και της γλώσσας, και αποσκοπεί μέσω αυτών των μηχανισμών ελέγχου της έκφρασης, να περιθωριοποιήσει τον παραδοσιακό Ελληνικό (και κατ’ επέκταση ευρωπαϊκό) πολιτισμό και κυρίως, να προωθήσει την ατζέντα της, έχοντας εξασφαλίσει ότι κατάφερε να ποινικοποιήσει οποιαδήποτε κριτική και διαφωνία προς αυτήν. Να χαρακτηρίσει δηλαδή, τους αντιφρονούντες, στην προκειμένη, τους εθνικά σκεπτόμενους, ως εγκληματίες σκέψης. Η πολιτική αυτή είναι η κυρίαρχη στον σύγχρονο κόσμο, εκφράζεται από την τάση της παγκοσμιοποίησης, και η άκρως επικίνδυνη μέθοδος χειραγώγησης που μεταχειρίζονται, λέγεται πολιτική ορθότητα.
Η πολιτική ορθότητα, αυτή η αστυνομία σκέψης και έκφρασης, έχει ρίξει τα πλοκάμια τις σε όλες τις κοινωνικές ομάδες, και με χειρουργικό τρόπο, έχει καταφέρει να επιβάλει στην κοινωνία κάποιες παρερμηνευμένες ορολογίες, βούτυρο στο ψωμί για την προπαγάνδα της παγκοσμιοποίησης. Πόσοι από σας έχετε ακούσει να σας αποκαλούν φασίστες, ή ρατσιστές; Και αυτό γιατί σε μια στιγμή πατριωτικής έξαρσης, εκθειάσατε τα κατορθώματα του Έθνους σας δια μέσου των αιώνων, ή γιατί, επηρεασμένοι από τα κακώς κείμενα που προκαλούν οι ορδές λαθρομεταναστών, εκφράσατε τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς σας. Πόσοι από σας έχετε γίνει αντικείμενο χλευασμού και ειρωνείας από τον κοινωνικό σας περίγυρο, επειδή είστε αφοσιωμένοι και πιστοί στην θρησκεία σας, τον Ορθόδοξο Χριστιανισμό, ή ακόμη και επειδή φέρετε σταυρό, κομποσκοίνι κλπ; Παράλληλα, έχουμε δει δεκάδες, αν όχι εκατοντάδες φορές τα τελευταία χρόνια, αιματηρές επιθέσεις να εκτελούνται από ακραίους Ισλαμιστές, το επιθετικό Ισλάμ να διαδίδεται δια πυρός και σιδήρου στις ευρωπαϊκές χώρες, θρησκευτικούς ηγέτες του μουσουλμανισμού να ευλογούν δημόσια τον πόλεμο προσηλυτισμού ‘’Τζιχάντ’’ και να ζητούν διακαώς επιβολή του απάνθρωπου μουσουλμανικού νόμου της Σαρία. Όμως, σε αντίθεση με την Χριστιανική πίστη, ο φανατισμός των Ισλαμιστών και η καταστροφή που προκαλούν στο διάβα τους, αντιμετωπίζονται από τους θιασώτες της πολιτικής ορθότητας πάντοτε με μια ακλόνητα θετική άποψη, κάτω από τον μανδύα της ‘’προστασίας των καταπιεσμένων’’, της ‘’καταπολέμησης της ανθρωπιστικής κρίσης’’ και άλλων κούφιων συνθημάτων. ‘’Το Ισλάμ είναι η θρησκεία της αγάπης’’, δηλώνουν με κομπασμό μετά από κάθε πολύνεκρη μουσουλμανική επίθεση, επιθέσεις τις οποίες βαφτίζουν συλλήβδην ως ’’μεμονωμένα περιστατικά’’.
Για να μπορέσει να επιβάλει καθολικά τις απόψεις του αυτές και να φτάσουμε στο σημείο όπου οι άνθρωποι θα φοβούνται ακόμη και να δηλώσουν την παραμικρή αντίρρηση, ο μηχανισμός προπαγάνδας της πολιτικής ορθότητας, προσπαθεί να εμφυσήσει στον κόσμο το σύνδρομο της ενοχής. Αυτό το πετυχαίνει, με το να χαρακτηρίζει πρακτικά ‘’άρρωστες’’, γνώμες, πρότυπα ή στάσεις ζωής που δεν ευθυγραμμίζονται με τις πολιτικές του επιδιώξεις. Έτσι, έχει εφεύρει ένα σωρό παράγωγα της λέξης φοβία, τα οποία χρησιμοποιεί για να καταγγέλλει αυτές τις διαφορετικές απόψεις. Για παράδειγμα, αν ένα άτομο που δεν αισθάνεται άνετα με το να ζει ως μειονότητα στην γειτονιά του ανάμεσα σε πολλούς μουσουλμάνους, θεωρείται Ισλαμοφοβικό μιας και η τάση του να θέλει να ζει ανάμεσα σε άτομα παρόμοιου φυλετικού/ή και πολιτιστικού υπόβαθρου, είναι για τους πολιτικά ορθούς ‘’άρρωστη και φοβική’’. Στον αντίποδα, όταν στην Ελλάδα και γενικά σε όλη την Ευρώπη πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, λαθρομετανάστες μετατρέπουν ολόκληρες γειτονιές, ή ακόμη και πόλεις, σε μικρά Ισλαμαμπάντ, δείχνοντας έτσι προτίμηση σε συγκεκριμένο πολιτιστικό και φυλετικό υπόβαθρο, τότε αυτό δεν θεωρείται αρρώστια, αλλά ΄΄πολυπολιτισμικότητα’’, και όχι μόνο δεν ενοχλεί, αλλά και επαινείται από ολόκληρο το σύστημα.
Συνοψίζοντας λοιπόν, οι προθέσεις της πολιτικής ορθότητας είναι ξεκάθαρες και στόχος της είναι να υποβοηθήσει την ομαλή εξάπλωση και εφαρμογή της παγκοσμιοποιητικής πολιτικής, του αφανισμού των εθνών και της δημιουργίας μιας άμορφης, άβουλης μάζας, που θα υπακούει πειθήνια στα κελεύσματα των διεθνών κέντρων αποφάσεων. Η πολιτική ορθότητα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια γάγγραινα που κατατρώει τα σωθικά μας, και σαρώνει την ιδιοσυγκρασία κάθε εθνότητας, προσπαθώντας να φτιάξει έναν ευκόλως ελεγχόμενο πολυπολιτισμικό αχταρμά.
Στο Ραγιαδιστάν, τα συστημικά κόμματα βρίσκονται σε απόλυτη αρμονία με την πολιτική ορθότητα, αφού ως πιστοί εντολοδόχοι πρέπει να δίνουν διαρκώς διαπιστευτήρια καλής συμπεριφοράς στους διεθνείς πατρόνες τους. Από το πιο ασήμαντο περιστατικό, μέχρι και στα πιο ουσιώδη θέματα, όπως στην αντιμετώπιση του λαθρομεταναστευτικού όπου όχι απλά δεν κόπτονται για τις ανεξέλεγκτες ροές, αλλά τις καλωσορίζουν και φροντίζουν να παρέχουν επιδόματα, διευκολύνσεις κ.α., παραδίδουν άριστα μαθήματα πολιτικής ορθότητας. Απέναντι σε αυτό το προοδευτικό πανηγύρι, υπάρχει η δική μας φωνή , η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών, που όταν ηχεί βροντερά, κάνει ολόκληρο το σύστημα να ταρακουνηθεί συθέμελα. Εμείς που χαλάμε την καλοστημένη παράσταση τους και γράφουμε την πολιτική τους ορθότητα και την αστυνομία σκέψης τους στα παλαιότερα των υποδημάτων μας,  είμαστε η μοναδική ελπίδα που έχει αυτός ο τόπος για να επιβιώσει και να ορθοποδήσει και να πετάξει από πάνω του όλα τα καρκινώματα που τον σκοτώνουν μέρα με την μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: