Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Ο ‘’ΝΕΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ’’ ΤΗΣ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΗ Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, δεν ήταν πρόσωπο άσημο πριν την εκλογή της στο εν λόγω αξίωμα. Έχοντας υπηρετήσει σε μια σειρά από θέσεις το Ελληνικό δημόσιο εδώ και μια σαρανταετία, και με αποκορύφωμα τον ορισμό της ως Προέδρος του ΣτΕ, έχει προηγουμένως προκαλέσει πολλές φορές με τις τοποθετήσεις και τις αποφάσεις της. Θιασώτρια της μη αναγραφής του θρησκεύματος στις ταυτότητες, διαφώνησε με την κατάργηση του κατάπτυστου νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, πήρε χυδαία στάση υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών, ενώ το 2018 υπό την προεδρία της το ΣτΕ αποφάσισε ότι είναι νόμιμη και αναγκαία η ένταξη των παιδιών των λαθρομεταναστών στα σχολεία. Δεδηλωμένη αριστερή, σαρξ εκ της σαρκός του ΣΥΡΙΖΑ, ‘’προοδευτική και δημοκρατική’’ (χαρακτηριστικά απαιτούμενα) κατά τα ορθοπολιτικά πρότυπα και ένα γνήσιο ανδρείκελο του βαθέως συστήματος, δεν απορεί κανείς για την επιλογή της από τον μητσοτακικό εσμό.


Άλλωστε, σε πείσμα των ψηφοφόρων του και παρά τους ευσεβείς πόθους της δήθεν ‘’δεξιάς’’ πτέρυγας του κόμματός του, ο Πρωθυπουργός (ή μάλλον, αν προτιμάτε, ο Ύπατος Αρμοστής των ξένων κέντρων αποφάσεων), συγκλίνει συνεχώς προς τα αριστερά, ιδιαίτερα στην αντιμετώπιση του λαθροεισβολικού και στις προσπάθειες κατευνασμού της αυξανόμενης τουρκικής επιθετικότητας.
Η νέα μας Πρόεδρος λοιπόν, στις πρώτες τις δηλώσεις, φρόντισε να μας δείξει τα νύχια της, κάνοντας λόγο για το ρεύμα του ‘’Νέου Πατριωτισμού’’ που φιλοδοξεί να εμφυσήσει στους Έλληνες. Μήπως η ΠτΔ προσπαθεί να αποτινάξει την κατηγορία της ‘’γλάστρας’’ που αποδίδεται στον εκάστοτε κάτοχο του αξιώματος, εφευρίσκοντας μια νέα ιδεολογική τάση, ή μήπως απλώς εκτελεί στο ακέραιο τις εντολές που της δόθηκαν από τους διεθνείς και εγχώριους πάτρωνές της, για περαιτέρω αλλοτρίωση του Ελληνικού λαού;


To σίγουρο είναι ότι ο ‘’νέος πατριωτισμός’’ που ευαγγελίζεται η κυρά Κατερίνα, στην ουσία, ούτε νέος είναι, ούτε πατριωτισμός. Είναι μια δοκιμασμένη συνταγή, ένα παλιό κόλπο της πλανητικής πανεξουσίας, και αφορά όλο το σάπιο ιδεολόγημα του πολιτισμικού μαρξισμού και της πολιτικής ορθότητας, απλώς πλασαρισμένο στον κόσμο με μια γαρνιτούρα πιασάρικων λέξεων. Αυτή η τάση λοιπόν, με την οποία η νέα μας Πρόεδρος θέλει να μας ‘’μπολιάσει’’, προϋποθέτει:


- Τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα.
(δηλαδή, την προβολή και προώθηση των αρρωστημένων προτύπων του σύγχρονου κόσμου, την ενεργή υποστήριξη των παρελάσεων της ανωμαλίας, ήτοι των gay pride, την ανοχή στην εγκληματικότητα σεσημασμένων συμμοριών λαθρομεταναστών, ρομά και παρακρατικών αντίφα)


- Την ευαισθησία για την κλιματική αλλαγή.
(δηλαδή, την υιοθέτηση μιας ατζέντας τύπου Γκρέτας, που αποπροσανατολίζει από τις αιτίες του κλιματικού προβλήματος, τις βαθιά ριζωμένες στον τρίτο κόσμο, και ρίχνει το ανάθεμα στους κακούς δυτικούς, ουσιαστικά συμμαχώντας με τους ‘’φιλάνθρωπους’’ τύπου Σόρος που διατείνονται ότι θα λύσουν ένα πρόβλημα το οποίο, οι ίδιοι προκαλούν)


- Την μετριοπάθεια, τον πολιτικό ρεαλισμό, τον ορθολογισμό, την εναρμόνιση με το διεθνές δίκαιο και τον σεβασμό στους διεθνείς μας εταίρους.
(δηλαδή, την συνέχιση της αποικιακής κατάστασης στην Ελλάδα υπό του ΝΑΤΟ, των ΗΠΑ και των σιωνιστικών συμφερόντων, την πλήρη υποταγή στα κελεύσματα της λέσχης Μπίλτεμπεργκ και των υπόλοιπων κέντρων στα οποία παίζεται η τύχη της χώρας, κορώνα-γράμματα, την απουσία πολεμικής προπαρασκευής και την οσφυοκαμψία απέναντι στον αδηφάγο τουρκικό επεκτατισμό)


- Την σύσφιξη των σχέσεων μας και την ανιδιοτελή συνεργασία με τις γειτονικές χώρες.
(δηλαδή, την δουλικότητα απέναντι σε Σκόπια, Τουρκία, Αλβανία, τις συνεχείς υποχωρήσεις, τις παράγραφες των τουρκικών εγκλημάτων σε Πόντο, Μικρά Ασία, Κύπρο, τα στραβά μάτια για τα αλβανικά, κατσαπλιάδικα αίσχη εις βάρος της ελληνικής μειονότητας στην Βόρειο Ήπειρο, την διατήρηση της επαίσχυντης συμφωνίας των Πρεσπών, και τέλος, ακόμη και τις διευθετήσεις στο συνοριακό κομμάτι, αν χρειαστεί, βρε αδερφέ, για να είναι ικανοποιημένοι οι γείτονές μας)


- Την έμπρακτη αλληλεγγύη και την ομαλή ένταξη στην κοινωνία μας, όσων προσφύγων και οικονομικών/κλιματικών μεταναστών ήρθαν, έρχονται και θα έρθουν, στην Ελλάδα.
(δηλαδή, την πιστή εφαρμογή του σχεδίου Κούντενχοβ-Καλέργι και των απανταχού μεγαλοκαρχαριών/κεφαλαιοκρατών της γης, με την εισροή ατέλειωτων ορδών τριτοκοσμικών λαθροεισβολέων, εντελώς ξένων και ασύμβατων με τα ήθη, τα έθιμα, τον πολιτισμό και τις ζωές μας ολάκερες, με σκοπό την εδώ μόνιμη εγκατάσταση τους και την εργαλειοποίηση τους από το σύστημα, ως νέοι Έλληνες που θα αντικαταστήσουν, σε βάθος χρόνου, τον υπάρχον πληθυσμό)


- την ενδυνάμωση των δημοκρατικών θεσμών και την καταπολέμηση των ψευδών ειδήσεων και του λαϊκισμού.
(δηλαδή, την ολοκληρωτική φίμωση κάθε πατριωτικής άποψης, την εξαφάνιση των εθνικών φωνών από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τη βοήθεια της αστυνομίας σκέψης, λ.χ. των ellinika hoaxes, την καθιέρωση της ορθοπολιτικής σκέψης ως αυθεντία, το μονοπώλιο και την δικτατορία της 4ης εξουσίας των διεφθαρμένων και ελεγχόμενων Μ.Μ.Ε για την αποτελεσματική επιτήρηση των συνειδήσεων του κόσμου.)


- την απαγκίστρωση από τις απαρχαιωμένες αντιλήψεις του παρελθόντος, όπως η θρησκοληψία και ο ρατσισμός σε όλες του τις εκφάνσεις.
(δηλαδή, την καταπολέμηση με κάθε θεμιτό ή αθέμιτο μέσο, του νατιβισμού, καθώς και του εθνικού και θρησκευτικού αισθήματος των Ελλήνων, με απώτερο σκοπό να καταστούν πιο ευάλωτοι στην επερχόμενη εθνική λαίλαπα που θα βιώσουν, σε όλους τους τομείς)


- η βελτίωση της θέσης της γυναίκας στην κοινωνία.
(δηλαδή, όχι βέβαια ο εγκωμιασμός της γυναίκας και η ανάδειξη του ρόλου της στην Εθνική, κοινωνική, και βιολογική συνέχεια του Έθνους, αλλά ο ενστερνισμός του ακραίου, μίσανδρου τρίτου κύματος φεμινισμού, που καθιστά τις γυναίκες αποκρουστικές, υστερικές, νευρωτικές και τους αποστερεί κάθε θηλυκότητα.)


- η οικονομική ανασυγκρότηση.
(δηλαδή, ΕΡΧΕΤΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΚΟΡΟΙΔΑ!)


Παρόλο που η αγαπητή Πρόεδρος, προσπαθεί να ωραιοποιήσει τα συστατικά στοιχεία του νέου της πατριωτισμού, με μπόλικα φληναφήματα, εν τούτοις, η αλήθεια, που βρίσκεται εντός των παρενθέσεων, είναι κυνική και αμείλικτη. Η κατάσταση όμως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, τουλάχιστον ακόμα, απελπιστική. Εμείς οι Εθνικιστές, δεν είμαστε ούτε αισιόδοξοι, ούτε απαισιόδοξοι, αλλά βελτιόδοξοι. Και επειδή, αν δεν σπάσεις αυγά, ομελέτα δεν φτιάχνεις, κοινώς, αν δεν κινητοποιηθούμε εμείς, δεν υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, εναποθέτουμε όλες μας τις δυνάμεις στο αληθινά νέο, σφριγηλό, ριζοσπαστικό, προοδευτικό κίνημα που ξεπήδησε για να στεγάσει τον κάθε Έλληνα πατριώτη, το ‘’ΈΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα’’ του Ηλία Κασιδιάρη.


Τι έχει να αντιτάξει λοιπόν, ο Ηλίας, στο εθνοκτόνο συνονθύλευμα του νέου πατριωτισμού και της φαμίλιας μπακογιαννομητσοτάκη με τις ΜΚΟ; Ένα καταρτισμένο, ολοκληρωμένο εθνικό πρόγραμμα, το οποίο, εκ πρώτης όψεως και επιγραμματικά, περιλαμβάνει τα ακόλουθα:


1. Επίλυση του Δημογραφικού
Ο μεγαλύτερος εθνικός κίνδυνος για το μέλλον της Πατρίδας μας θα καταπολεμηθεί με την εφαρμογή μέτρων, που σε χώρες όπως η Ουγγαρία, οδήγησαν σε άμεση αύξηση των γεννήσεων. Φοροαπαλλαγές, οικονομικές ενισχύσεις, επιδότηση της μητρότητας και προστασία της ελληνικής οικογένειας στην φυσική της μορφή (και όχι αυτή που ψήφισε ο Μητσοτάκης μαζί με τον Τσίπρα και επιτρέπει γάμους ομοφύλων ζευγαριών)
2. Οριστική πάταξη της Λαθρομετανάστευσης
Απέλαση όλων των αλλοδαπών που βρίσκονται παράνομα στην Ελλάδα και μετατρέπουν την χώρα μας σε ισλαμική αποικία. Οριστικό τέλος στην δωρεάν στέγαση, στην χρηματοδότηση με μετρητά, και σε όλα τα προνόμια που η κυβέρνηση της ΝΔ προσφέρει αφειδώς στους αλλοδαπούς.


3. Αυτάρκεια για όλα τα βασικά είδη διαβίωσης του Λαού μας
Αυτός είναι ο ύψιστος στόχος για την ευημερία ενός Έθνους. Οι Έλληνες να παράγουμε οι ίδιοι τα αγαθά που καταναλώνουμε. Και κυρίως: τρόφιμα, φάρμακα, καύσιμα και όπλα, που οι παραγωγικές μας δυνάμεις μπορούν να εξασφαλίσουν μέσω ενός ολοκληρωμένου σχεδίου επανεκκίνησης του πρωτογενούς και δευτερογενούς τομέα. Επί 7 χρόνια φώναζα στη βουλή: Δεν επαρκεί μόνο o τουρισμός για καταστεί βιώσιμη η οικονομία της χώρας. Άμεση στροφή στον πρωτογενή τομέα, την εθνική παραγωγή και τη βιομηχανική ανάπτυξη


4. Επιδότηση της εργασίας και της επιχειρηματικότητας
Ενίσχυση των τίμιων Ελλήνων και όχι των κομματικών εγκάθετων και των μεγαλοεργολάβων που πλούτισαν εις βάρος του Δημοσίου. Οριζόντια μείωση όλων των φορολογικών συντελεστών και εξομοίωσή τους με αυτούς γειτονικών χωρών, που έχουν απορροφήσει χιλιάδες ελληνικές επιχειρήσεις. Άμεση και ορθή εκμετάλλευση της δημόσιας περιουσίας, προσέλκυση επενδυτών μέσω της γεωστρατηγικής αναβάθμισης της χώρας και πάνω απ’ όλα προτεραιότητα στον Έλληνα – Πρώτα οι Έλληνες στην εργασία και σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής


5. Δόγμα Γεωστρατηγικής Αναβάθμισης του Ελληνισμού
Ανακήρυξη Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης, Επέκταση των Χωρικών μας Υδάτων στα 12 Ναυτικά Μίλια, Ενιαίος Αμυντικός Χώρος Ελλάδος-Κύπρου. Μέσω της εφαρμογής του Διεθνούς Δικαίου η Ελλάς μπορεί άμεσα να καταστεί κυρίαρχη δύναμη και πρωταγωνιστής των εξελίξεων στην Ανατολική Μεσόγειο.
6. Εκμετάλλευση του Εθνικού μας Πλούτου
Μόνο έτσι θα στηριχτεί σε κραταιές βάσεις η Ελληνική Οικονομία. Τα ελληνικά κοιτάσματα υδρογονανθράκων, που όλες οι κυβερνήσεις της μεταπολίτευσης αρνούνται να εξορύξουν, μπορούν να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σε βασικό παίκτη στη διεθνή ενεργειακή σκακιέρα. Μόνο οι περιοχές νοτίως της Κρήτης, η περίφημη λεκάνη του Ηροδότου, αρκούν για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της Ευρώπης για πέντε δεκαετίες.


7. Εθνική Άμυνα: Αναβάθμιση της Αποτροπής
Νέο αμυντικό δόγμα άμεσου αποφασιστικού πλήγματος έναντι κάθε ξένης επιβουλής. Νέο μοντέλο εξοπλισμού των ενόπλων δυνάμεων με δεκάδες πλατφόρμες εκτόξευσης σε νησιά και νησίδες του Αρχιπελάγους. Μη επανδρωμένα αεροσκάφη και υποβρύχια που θα δημιουργήσουν ένα απροσπέλαστο τείχος ασφαλείας στα σύνορά μας. Οπλικά συστήματα ελληνικής κατασκευής, με ελάχιστο κόστος σε σχέση με τα εξοπλιστικά της μίζας και ταυτόχρονη άνθηση της αμυντικής μας βιομηχανίας.


8. Μηδενική ανοχή στην εγκληματικότητα
Σκληρή καταστολή σε όλες τις εστίες παραβατικότητας. Ειδικές αστυνομικές επιχειρήσεις για να παταχθούν οι καταυλισμοί και τα άβατα ανομίας, που δεν τολμά να αγγίξει μέχρι σήμερα το πολιτικό σύστημα. Κατάργηση των ευνοϊκών όρων που αποφυλακίζουν καθημερινά δεκάδες επικίνδυνους εγκληματίες. Άμεση απέλαση όλων των αλλοδαπών κακοποιών.


9. Πολιτική κάθαρση
Τα σκάνδαλα και η κλοπή του δημοσίου χρήματος συνεχίζονται ασταμάτητα. Ακόμα και για τα hot-spot των αλλοδαπών η Νέα Δημοκρατία μοίρασε εκατομμύρια χωρίς έλεγχο στους δικούς τους εργολάβους. Έκαναν ανάδοχο ακόμα και τον πεθερό του Γεραπετρίτη, του υπουργού και στενού συνεργάτη του Μητσοτάκη. Απαιτείται κατάργηση του κατάπτυστου νόμου περί ευθύνης υπουργών και παραδειγματική τιμωρία όλων των πολιτικών που καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.


10. Ελληνική Παιδεία
«Θεμέλιο κάθε πολιτείας είναι η ανατροφή των νέων» δίδασκε ο Πυθαγόρας. Στον αντίποδα αυτού, ο ανθέλληνας Κίσιγκερ έλεγε πως: «οι Έλληνες πρέπει να πληγούν στις ρίζες τους, δηλαδή τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά αποθέματα». Απέναντι σε αυτή τη διεθνή συνωμοσία σε βάρος του Ελληνισμού πρέπει να διαφυλάξουμε πάση θυσία τις αιώνιες αξίες της Ελληνικής Παιδείας. Πρέπει να γνωρίσουμε κάθε πτυχή της Ιστορίας μας, ώστε να ζήσουμε και στο μέλλον στιγμές μεγάλης δόξας. Πρέπει να διαφυλάξουμε τον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις μας. Να υπερασπιστούμε την Ορθοδοξία απέναντι στην μεγάλη απειλή της ισλαμοποίησης.


Καθίσταται σαφές, ότι κάθε μια από αυτές τις θέσεις, είναι ικανή να προκαλέσει φλύκταινες στον συρφετό που μας κυβερνάει. Μην ξεχνάμε άλλωστε, ότι είναι αλλεργικοί στην έννοια της Πατρίδας, και χωρίς αιδώ εκφράζουν την αποστροφή τους, ιδιαίτερα όταν μιλάνε στα ακροατήρια των διεθνών επικυρίαρχών μας, μακριά από τα φώτα της ελληνικής δημοσιότητας. Ο Ηλίας Κασιδιάρης και οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα, είναι το καλύτερο, το πιο ελπιδοφόρο γιατροσόφι που μπορεί να εξουδετερώσει αυτό το απόστημα που βασανίζει την χώρα μας, και να συντρίψει οριστικά τα αφηγήματα των νέων πατριωτισμών και των λοιπών αρλουμπολογιών που σκαρφίζονται οι εν Ελλάδι εκλεκτοί του Σόρος.

3 σχόλια:

Μπάμπης Γιώρτης είπε...

Απόλυτα σαφές, εξαιρετικό.
ΜΟΝΌΔΡΟΜΟΣ

Mavrokas είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Mavrokas είπε...

ΘΑΥΜΑΣΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΣΑΦΗΝΕΙΑ Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΔΙΑΤΥΠΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΜΕ